2/13/2014

sisustusjuttuja

Mä piipahdin viime viikolla niin viihtyisässä paikassa, että intouduin tekemään siitä postausta tännekin.

IMG_5875_Fotor

Kyseessä on siis Anne Tarkiaisen sisustussuunnittelutoimisto Mikkelissä Maaherrankadulla, minkä ohessa pyörii pieni myymälä täynnä kaikkea ihanaa ja uniikkia sisustustavaraa. Siinä jutustellessa kävi kuitenkin ilmi, että pääpaino yrityksellä on yksilöllisessä sisustussuunnittelussa.

IMG_5885_Fotor_Fotor_Collage
IMG_5885_Fotor_Fotor_Collageeee

Suurin osa asiakkaista löytää tiensä Annen luo nimenomaan monipuolisten suunnittelupalveluiden perässä. Mut sinne johdatti kuitenkin tieto siitä, että siellä myydään Beach Housen tuotteita tietääkseni ainoana paikkana Mikkelissä. Joku teistä on varmaan kuullut kyseisen merkin trikoisista luksuslakanoista? Mä nappasin oitis mukaani yhden setin, tosin en itselleni vaan lahjaksi mun kaverilleni sinne Espooseen. Vielä joku päivä käyn kyllä täydentämässä omaakin liinavaatevarastoa Beach Housen lakanoiden verran!

IMG_5881_Fotor

Hyllykaupalla erilaisia tapetti- ja laatoitusvaihtoehtoja...

IMG_5885_Fotor_Fotor_Collageeeeee

Uashmaman tuotteisiin mä taas törmäsin ekaa kertaa vasta tuolla piipahtaessani, ja ihastuin heti. Kyseessä on sataprosenttisesti paperista valmistettu pussi, jonka voi pestä! Miten loistava keksintö. Nää on hurjan monikäyttöisiä, ja maalailtiinkin siinä useita eri täytevaihtoehtoja - hedelmät, vastaleivotut patongit, kukkaruukut, hiuslakat ynnä muut kylppäritarvikkeet, jauhot, yrtit, lankakerät... Vain mielikuvitus on rajana! Visioin heti yhden perinteisen paperin värisen Uashmaman sen mun kaverin uuden kämpän keittiöön, joten kiikutin senkin kassalle. Hän tykästyi kovasti, mistä ei kyllä ollut epäilystäkään!

IMG_5877_Fotor

Tilana Annen toimisto on mun mielestä tosi kiva ja kodikas - työpiste, myymälä ja tapetti- ym.valikoima on yhtä avaraa huonetta. Paljon kivempi miljöö asiakastapaamiselle, kuin joku erillinen ja kolkko toimistokoppero.

Käykää ihmeessä kurkkaamassa, jos asiantuntijan vinkit ois tarpeen tai ihan vaan ihastelemassa myymälän antimia! :-)

2 comments: