2/11/2014

find a beautiful place and get lost

Kotona ollaan! Pääsin sunnuntaina turvallisesti perille ja vieteltiin se ilta löhöillen ja leffaa katellen. Muuten sit riittikin toimintaa! Tässä kuvia parilta viime päivältä.

IMG_5975_Fotor_Fotor_Collage

Koko eilinen päivä vierähti Helsingissä. Piipahdettiin ensin parissa pakollisessa vaatekaupassa ja syötiin hampparit Hard Rock Cafessa, minkä jälkeen suunnattiin pois keskustan hälinästä vähän rauhallisemmille kaduille. Missiona oli kiertää läpi Helsingin pieniä sisustusliikkeitä. Voi taivas, mitä kaikkea ihanaa me löydettiinkään!

IMG_5996_Fotor
IMG_5994_Fotor
IMG_5987_Fotor

Somia ja kodikkaita pikku putiikkeja, joista jokaisesta ois tehnyt mieli napata jotain mukaan.

IMG_5975_Fotor_Fotor_Collageee

Sit istahdettiin hetkeksi kahville, kunnes päästiin heittämään aivot ansaitusti narikkaan kivan komedialeffan parissa. Tää Mies joka antoi oli saanut kumma kyllä ihan surkeet arvostelut, vaikka meistä se oli vallan loistava pätkä! Just sellanen ihana hyvän mielen komedia.

IMG_5975_Fotor_Fotor_Collageeeee

Tänään ei ollut mikään kiire. Me heräiltiin ihan rauhassa, ja ryhdyttiin kauppareissun jälkeen valmistamaan maittavaa brunssia. Gluteenittomia sämpylöitä (oli muuten tosi hyviä, parempia kuin normaalit?!), marjapirtelöä, banaanipannareita, hedelmiä... Herkkua! Näillä eväillä jaksoi kyllä iltaan saakka.

IMG_5975_Fotor_Fotor_Collageeeeee

Brunssin jälkeen ennen mun junan lähtöä me käytiin vielä piipahtamassa tän mun kaverin tulevalla asunnolla. Yhtä tyhjältä siellä näytti vielä kuin viimekin kerralla lokakuussa, mutta silti niin uskomattoman kodikkaalta! Kattokaa nyt tota kylppäriäkin... En malta oottaa, et päästään viettämään niitä tupareita!
Kuvassa näkyy muuten myös ainoa vaateostos maanantailta - perus valkoinen t-paita Bikbokista.

Huomenna ois sitten paluu arkeen aamuvuoron merkeissä. Pitäis päästä arkirytmiin ton treenaamisenkin kanssa - oon viimeaikoina ollut joko liian kiireinen tai kipeä raahautumaan salille parinsadan metrin päähän. Turhauttavinta on se, kun motivaatiota riittää, mut aikaa ei sit millään! Voisko vuorokauteen lisätä muutaman tunnin lisää, kiitos?

1 comment: