1/31/2014

tammikuulumisia

Moikka! Mun arki on jatkunut samanlaisena touhotuksena kuin syksylläkin - töitä, treenejä ja ympäriinsä ravaamista. Oon nauttinut kirpakoista pakkasaamuista koiran kanssa järvenjäällä, pöllyttänyt vaatteita töissä, viettänyt iltoja tanssiopistolla ja jumpannut lihakset helliksi. Kaikki päivät on niin erilaisia.

Kohta alan kuitenkin saada vähän rytmiä ja kurinalaisuutta tähän huitomiseen, kun ryhdyn työstämään viime perjantaina julkaistuja arkkitehtiennakkotehtäviä. Ne on tänä vuonna jotenkin tosi luovat ja vapaamuotoiset. Toisaalta se on kiva juttu, mut toisaalta vähän kammottaa - pitää todellakin saada aikaan jotain omaperäistä ja erottuvaa. Inspiraatiopuuskia odotellessa!

Huomenna mä käyn viimein tyhjentämässä sen kirppispöytäni. Sieltä onkin hävinnyt tavaraa ihan hyvään tahtiin! Ihanaa päästä vanhoista, käyttämättömistä kuteista eroon. Mun mieleen on viimeaikoina alkanut piirtyä kuva niistä vaatekappaleista, joista haluun vaatekaappini sisällön pääosin koostuvan, ja entisistä rytkyistä eroonpääseminen on olennainen osa tätä uudistusprojektia. Vitsit, että ootan kevättä, kun pääsee taas pukeutumaan vähän mielikuvituksellisemmin kuin näillä pakkasilla!

Sekasikiöpostaus jatkuu nyt muutamalla kuvalla, joista osassa ois ollut aineksia omaankin postaukseen, mut päätin iskeä ne kaikki tähän samaan syssyyn!

IMG_5775_Fotor_Fotor_Collage

Mä kävin eilen hemmottelemassa tätä kuollutta reuhkaa haudehoidolla! Sen teki mun poikaystävän parturikampaajaksi opiskeleva sisko. Tuli uskomattoman pehmeet hiukset, pitää kyllä käydä useamminkin aina mahdollisuuksien mukaan. Etenkin, kun koko kaksi tuntia kestänyt hemmottelu kustansi alle kympin!

IMG_5741_Fotor

Yhtenä päivänä ollessani supernälkäinen mä kaivoin esiin vohveliraudan ja paistoin sillä muutamat toastit! Nam. Noihin tulee vielä niin kiva kuvio, hah :-D

IMG_5775_Fotor_Fotor_Collageeeee

Tunnelmia viimeviikonloppuisista kauppakeskus Akselin pikkujouluista. Kyllä, pikkujoulut tammikuussa. Miten nerokas idea! Eihän kellään oo joulun alla ikinä aikaa millekkään ylimääräiselle, joten miksi kiirehtiä turhaan. Noissa kemuissa oli tosi kiva fiilis - ihanan viihtyisä ravintola Hilla, paljon hyväntuulista porukkaa, taitava DJ sekä maailman upein ja tyylikkäin seisova pöytä. Tässähän tulee nälkä kun muistelen niitä herkkuja...

IMG_5775_Fotor_Fotor_Collageee

Tällä viikolla parin päivän ajan meillä hääräsi Espritillä ihana visualisti Milja, jonka johdolla me pistettiin myymälän visuaalinen ilme niinikään täysin uusiksi. Kummasti pieni kalusteiden ja vaatteiden uudelleenjärjestely saa koko putiikin näyttämään ihan erilaiselta! Saatiin myös paljon hyödyllistä tietoa vaatteiden esillepanosta jne.

IMG_5825_Fotor

Ja jottei nää ruokakuvat nyt vallan loppuisi kesken, pistetään tähän vielä kuva eilisestä fiestasalaatista! Niin hyvä ja helppo ruoka.

Nyt nukkumaan! Huomenna mä aion antaa lihasten levätä ja pitää taas hemmotteluaamun esimerkiks jalkakylvyn merkeissä. Muistakaa tekin kaiken huitomisen lomassa löytää välillä aikaa rentoutumiselle! :-)

5 comments:

 1. Anonymous31/1/14

  ihana oli tämmönen vähän pitempi postaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva kuulla että tykkäsit! :)

   Delete
 2. Anonymous31/1/14

  oi kiva pitkästä aikaa pidempi postaus ja enemmän kuvia :) ja voi miten sievä ootkaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihii :) näitä on kiva tehdä, kun on paljon matskuu mut ei aikaa tehdä jokaisesta omaa postausta :-D kiitos paljon!

   Delete
 3. Anonymous1/2/14

  Kiva postaus ja oot tosi kaunis : )

  ReplyDelete