1/21/2014

kirppisjuttuja

aaaaakirppis

Hoi kaikki Mikkelin suunnilla liikkuvat kirppishaukat! Mä vien huomenna Wilman ja Wihtorin kirppikselle taas kasan vaatteita, ja haluaisin myös kovasti päästä niistä eroon. Sinne lähtee vaikka sun mitä vaatekappaletta kokohaarukassa xs-m, aika paljon yläosia tällä kertaa. Pöytä on varustettu numerolla 55 ja vuokrattu ensi viikon perjantaihin asti. Käykää ihmeessä kurkkaamassa ja pyyhkimässä pöytä tyhjäksi ;-)

Tässä vielä havainnollistava kuva helpottamaan suunnistusta.

poytakartta1-1_Fotor

3 comments:

 1. Anonymous30/1/14

  Jos siellä päin asuisin niin oisin haukkana apajilla... :D sulla on tosi kiva blogi mutta oon usein huomannu että täällä ei ihmiset paljon kommentoi, joten nyt oli pakko kommentoida edes jotain. tuntuu niin typetältä että vaikka blogiasi noin moni lukee niin silti täällä kommentoidaan kovin vähän. jos kommentteja tulis enemmän niin voisi innostaa postailemaankin enemmän.. ehdottomasti pitäis saada sun blogille enemmän huomiota, oot niin taitava kuvaajakin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. PUSUJA SINNE, ihana kommentti! :') oot kyllä oikeessa - välillä tuntuu, ettei ketään oikeen kiinnosta, kun ei oo mitään sanottavaakaan. tottakai mä kirjotan tätä blogia pääasiassa ihan vaan omaksi ilokseni, mut en voi kieltää etteikö kommentit tois tähän sitä jotain. toisaalta - kun kommentteja tulee vähän, niin ainakin jokainen niistä saa multa ansaitsemansa huomion :-) oot huippu, saat tulla kommentoimaan useamminkin! <3

   Delete
  2. Anonymous31/1/14

   hihii :) toi kommenttien huomioimis juttu on kyllä niin totta! harvoin nykyään löytää tällasia sun blogin kaltasia niin sanotusti aitoja blogeja, joita kirjoitetaan nimenomaan sillä periaattella kuin silloin vanhoina hyvinä aikoina. nykysin niin suuresta osasta blogeja kun oikeen huokuu se semmonen halu tulla jollain tavalla tunnetuksi blogin avulla ja saada mahdollisimman paljon yht.työkumppaneita jne.. ja just se että sitten kun niitä kommentteja tulee satelemalla, niin ei ne bloggaajat tunnu osaavan enää kummemmin niitä arvostaa. haha en tiedä miksi jatkan tätä höpöttämistäni :D mutta ei muuta kun jatka samaan malliin, vaikutat ihanalta ihmiseltä ja pointsit sulle siitä että et oo lähteny kaupallistuvan blogimaailman massaan mukaan!

   Delete