12/12/2013

8-11/12

Hälsningar från Sverige! Tässä vähän kuvia ja höpinää mun ja Anniinan Tukholmanlomasta :-)

IMG_3806_Fotor

Saavuttiin kentälle melko ajoissa, joten meillä oli laukkujen tsekkaamisen jälkeen aikaa istua hetki aloillamme ja herkutella Starbucksin clubsandwicheillä.

IMG_5145_Fotor

God morgon! Reissumme ajan me asuttiin siis erään perhetutun luona Brommassa. Metromatka keskustaan kesti kymmenisen minuuttia. Me liikuttiin paljon julkisilla, ja käytiinkin heti ekana aamuna lataamassa metrokortit kolmeksi päiväksi.

IMG_5148_Fotor
IMG_5161_Fotor
IMG_5167_Fotor

Maanantaipäivä me vietettiin keskustassa - kierreltiin kauppoja, ihailtiin jouluvaloja ja käveltiin Vanhaankaupunkiin syömään. Niin, ja hytistiin kylmästä! Pakkanen paukkui ja etenkin meren äärellä oli aivan hyytävän kylmä.

IMG_3875_Fotor
IMG_5182_Fotor
IMG_5196_Fotor
IMG_5199_Fotor

Njamm...

IMG_5192_Fotor_Fotor_Collage
IMG_3890_Fotor

Illalla mä maistoin sushia ekaa kertaa ikinä! Oon aina ollut kyseistä ruokalajia kohtaan vähän skeptinen, mut ennakkoluulot kaatui kyllä kertaheitolla. Sehän oli hyvää! Ja ihanan kevyttä. Wasabiin pitänee ehkä kuitenkin vielä totutella... :-D

IMG_5205_Fotor
IMG_3997_Fotor

Aamuisin oli ihanaa herätä rauhassa, syödä aamupalaa ja selata Dagens Nyheteriä. Oli lohdullista huomata, ettei ne ruotsintaidot ihan hukassa oo :-D Kirjotetun ruotsin ymmärtäminen sujui meiltä hyvin, mut auta armias jos joku alkoi puhua jotain... Sosiaalinen kanssakäyminen hoidettiin siis pitkälti in English.

IMG_3915_Fotor
IMG_3929_Fotor
IMG_5206_Fotor

Tiistain suunnitelmiin kuului visiitti ABBA-museoon! Oi, ihana paikka täynnä glamouria, legendaarista musiikkia ja lämmintä fiilistä.

IMG_3932_Fotor
IMG_3955_Fotor
IMG_5215_Fotor
IMG_5192_Fotor_Fotor_Collagerr

Ihanaa joulufiilistä NK:n edustalla! Toi näyteikkunan pupu-lumiukko oli ihan super.

IMG_5233_Fotor
IMG_3959_Fotor

Perustunnelmia kaiken juoksemisen välissä - sängyllä köllöttelyä ja How I Met Your Motheria. Kuin ihanaa on antaa väsyneiden jalkojen levätä ja pistää aivot narikkaan kyseisen sarjan parissa?

IMG_5253_Fotor

Hollisterilla tuli käytyä pari kertaa... Me alettiin kutsua sitä myymälää taivaan sijaan helvetiksi, koska siellä on liian kuuma, liikaa ihmisiä, liikaa ihania vaatteita ja liian tuhdit hinnat, muttei sieltä vaan voi lähteä ulos ostamatta mitään. Lompakko tykkää, mut hei, niin mekin <3

Toinen helvetti odotti Arlandan lentokentän vitosterminaalissa paluupäivänä...

IMG_5257_Fotor

...nimittäin meitä tällä hetkellä lähimpänä sijaitseva Victoria's Secret! Olihan tää myymälä aika pieni verrattuna New Yorkin valtavaan VS:ään, mutta kyllä sieltä vaan tarttui mukaan vaikka mitä kivaa ;-)

Me vietettiin käytännössä koko keskiviikkopäivä lentokentällä. Kiire ei tullut missään vaiheessa, koska meidän lento olikin yllättäen melkein pari tuntia myöhässä. Odottelu oli turhauttavaa, mutta se kuuluu matkusteluun. Pääasia että päästiin turvallisesti kotiin.

Oli kyllä kokonaisuudessaan tosi kiva reissu! Me alettiin jos suunnitella uutta kaupunkilomaa, joka suuntautuisi taas vuorostaan vähän kauemmas ;-)

9 comments:

 1. Oi, kuulostaapa teidän reissu kivalta! :-) just tommonen hieman risteilyä pitempi reissu Tukhlomaan olis kyllä kiva, kerkeää tehdä jotain muutakin ku pyöriä ne kaupat läpi! Varsinki tuo ABBA-museo vaikuttaa kyllä paikalta jossa on joskus pakko päästä käymään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo, toi oli just sopivan mittanen! :) ja matkat taittu niin nopeesti. meillä ei oikeestaan ees käyny mielessä, et oltais menty laivalla. se risteilyosio ois vieny niin ison osan koko reissusta :-D ja joo, abbamuseo on ihan must jos vähänkin tykkää fiilistellä niitä :p

   Delete
 2. oi ihana postaus! kuvat on ihan huippuja :) tässähä alkaa itellekkin jo matkakuume nousemaan.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon! :-) hahaa no siitä vaan matkaa varailemaan ;-)

   Delete
 3. Ihana postaus, upeita kuvia, voi että oon niin ihastunut tähän sun blogiin !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no eikää kiitos ihana! :') <3

   Delete
 4. Anonymous15/12/13

  Sun reissupostaukset on aina niin parhaita! Jotenkin vaan "vangitset" kuviin ja teksteihin kaupunkien "luonteet" niin hyvin, en tiedä:D Olin ihan myyty siitä NYC videosta ja nyt näin täydellisiä kuvia tässänäin.. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos, ihana kommentti! <3 just tollasia fiiliksiä mä haluunkin näillä postauksilla välittää :-)

   Delete
 5. Oi miten ihania kuvia, tuli ihan hirvee hinku päästä itekin Ruotsiin ♥

  ReplyDelete