11/06/2013

NEW YORK VIDEO

Tadaa, vihdoin ja viimein! Ei kestänytkään toi youtubeen lataus ku vuorokauden... Laatukin katosi tässä päivän aikana johonkin bittiavaruuteen, mut ei voi mitään! Tässä siis pikselimössöinen kooste viime keväältä, kun käytiin valloittamassa New York. Mulla on niiiiin ikävä!

Mä en sit pitänyt samoja vaatteita (kukkahuivia) koko reissun ajan, me vaan satuttiin kuvaamaan suurin osa noista videopätkistä samana päivänä :-D//EDIT: Mitäääää nyt se laatu onkin ihan hyvä?!

17 comments:

 1. Apuva,aivan ihana video! <3 Matkakuume new yorkiin vaan kasvaa...pakko varmaan repästä ja lähteä ens kesänä pääsykokeiden jälkeen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. repäse ihmeessä! tuut rakastumaan :p aaaa mun tekee mieli alkaa suunnitella jo uutta matkaa tonne :-D

   Delete
 2. yhyy ite olin nycissä syyskuussa ja on kauhee ikävä >:( ihana video oli <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. tiedän tunteen </3 näiden videoiden kattelu tuo vähän lohtua

   Delete
 3. Olitteko jossain hotellissa ?:) jos olitte/osaat sanoo niin mistä alueelta kannattas hotellia lähtee etsiin että olis hyvä hinta/laatu/sijainti suhde ?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. me ei asuttu hotellissa vaan sellasessa ihan asunnossa, mikä löydettiin homeaway.com:sta :) tää sivusto kannattaa ehottomasti tsekata, jos on menossa nyciin tai mihin tahansa! ton kämpän hinta-laatu-suhde oli loistava, ottaen huomioon et se sijaitsi ihan empire state buildingin kupeessa (5th avenue/east 30th street). tilaakin oli takuulla enemmän ku tavan hotellihuoneessa. ja sit sai ihan eri tuntuman siihen asumiseen, ku samassa rapussa asui aitoja paikallisia 8)

   en siis osaa sanoo noista hotelleista juuri mitään, mut jos johonkin 5th avenuen reunamille majoittuu niin sijainti on ihan kelpo! manhattanilla on tosi helppo liikkua, mut välimatkat on niin suuria et mekin esimerkiks käveltiin yhtenä päivänä varmaan 20km :-D

   Delete
 4. Anonymous7/11/13

  Ihana video ja itekki haluisin toosi kovasti päästä nyciin! :D mut oot tosi kaunis ja sulla on kiva blogi:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ♥ toivottavasti pääset! :)

   Delete
 5. tää on upee, en kestä !!

  ReplyDelete
 6. olin tuolla just toissa viikolla ja tuli ihan jääääääätävä ikävä takasin!! :-(

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi itku, sulla se tuntuu varmasti vielä syvemmin ku oot vasta ollu! no mut sehän meinaa vaan sitä että pitää alkaa suunnitella paluuta ;-)

   Delete
 7. öäöä ikävä tonne !! <3 tunnistin melkein kaikki paikat, mut onks toi yks paikka mikä näky tossa se WTS-monumental tai joku, kun ei löydetty sitä D: jahei tää video oli tosikiva, tuli taas ikävä !! ja mitkä kappaleet soi taustalla ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hyvä! ;-) tota vesiallaskohtaako meinaat? se on 9/11 memorial park, niiden wtc-iskujen muistoks rakennettu paikka ja sijaitsee siellä missä ne tornitkin aikoinaan oli. :-)

   taustalla soi of monsters and menin biisit little talks ja mountain sound!

   Delete
 8. Aivan ihana video! :-) ja oot kaunis! matkakuume vaan kasvaa tätä kattoes....

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitti paljon! ♥ siitä vaan reissuu suunnittelee ;)

   Delete