7/02/2013

greetings from crete!

IMG_9171_Fotor
IMG_9070_Fotor
IMG_9196_Fotor

Mä ajattelin tulla vaan moikkaamaan teitä pikaisesti ja pahoittelemaan sitä, että katosin reissuun taas mitään sanomatta! Pakkaaminen sun muu härdääminen tekee kovin kiireiseksi, ehkä joku ymmärtää :p

Lomaa on vietetty nyt nelisen päivää ja kyllä kelpaa ihmisen olla! Ollaan puuhattu kaiken näköstä auringossa makoilusta sukelteluun ja kilometritolkulla käppäilemiseen. Eilen käveltiin valehtelematta yli kymmenen kilsaa, kun käytiin visiitillä hotellilla, missä majailtiin viime elokuussa. Hauskaa nähdä tuttuja kulmia pitkästä aikaa! Syömiseen on panostettu ihan olan takaa - täällä vaan on niin superherkkua ruokaa. Tänään käytiin myös Haniassa ihmettelemässä ihmisvilinää sekä kiertämässä parit kaupat (ja tietysti syömässä hyvin). Nää ekat päivät on menneet kyllä niin tukka putkella viuhottaessa, että loppuviikon vois mieluusti viettää ihan vaan altaalla ja rantatuoleilla loikoiluun!

Nyt me istuskellaan tässä hotellin sängyllä ryytyneinä mutta onnellisina ja tyytyväisinä menneisiin päiviin. En haluis ajatella vielä kotiin paluuta, täällä on niin nannaa... Mutjoo, mitä palaillaan mitä luultavimmin sit kotosuomesta käsin ison kuvakasan kanssa!

2 comments:

  1. ihania nää kuvat! saat sun kuviin aina ihanan fiiliksen :-) !

    ReplyDelete
  2. kiitos! aijaa, kiva kuulla! :-)

    ReplyDelete