3/31/2013

GOOD MORNING FROM NEW YORK

IMG_0929
töttöröö?

Lähtö tuli niin vikkelään, etten kerennyt tulla heittämään hyvästejä tänne blogin puolelle ollenkaan. Täällä sitä siis ollaan nyt! Mä nukuin ensimmäisen yön kuin tukki, ja heräsin paikallista aikaa kello puoli kuudelta aamulla sisäisen kellon näyttäessä yli puolta päivää. Menee varmaan tovi tähän aikaeroon tottuessa, mut en haluu edes ajatella, mitä se on Suomeen palatessa :-D

Kuva on eiliseltä, kun käytiin kämpille saapumisen jälkeen tekemässä pieni katsaus lähiympäristöön ja hakemassa ruokaa (= hortoilemassa monttu auki ympäriinsä yrittäen tajuta, että todellakin ollaan täällä. Kreisii!!). Me asutaan hotellin sijaan siis tällasessa pienessä kodikkaassa apartmentissa ihan Empire State Buildingin kyljessä. Kyllä kelpaa!

Nyt me aamuvirkut odotellaan, että (yölläkin tosin varsin eloisa) New York heräilee, ja suunnataan sitten johonkin aamiaiselle. Laters!

4 comments:

 1. mistä te sellasen apartmentin löysitte?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Home Away -nimisen sivuston kautta :) ollaan ulkomaille lähtiessä varattu sieltä kämppä useampaankin kertaan eikä oo petytty koskaan! Siellä vuokrataan siis kaikennäkösiä asuntoja ympäri maailman.

   Delete
 2. vauuuu oon niin kateellinen sulle! muista ottaa paljon kuvia, että me suomimasistelijatkin saadaan fiilistä ;)

  ps. ihana blogi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, kuljin jo tänään koko päivän kamera kaulassa, niin ei pitäis olla mikään ongelma! ;) pitäis pikemminkin muistaa kokea tätä reissua muutenkin ku vaan kameran läpi :D

   Delete