1/27/2013

life is what happens when you're busy doing other things

IMG_9856
IMG_9869
IMG_9864
IMG_9831
IMG_9840

Jos totta puhutaan, niin mua ärsyttää postata täysin sekalainen satsi kuvia sitäkin sekalaisemman tekstin kanssa, mutta menkööt nyt. Tässä siis räpsyjä viikon varrelta!

Mun viikonlopun piti perjantain juhlimisten jälkeen mennä nenäkiinnikirjassa -meiningeillä ainakin noin melkein, mutta jostain syystä oon onnistunut sivuuttamaan ton lukemisen aika hyvin. Mä oon vaan suhannut ympäriinsä. Liikaa tekemistä, tapahtumia ja ajateltavaa. Vuorokaudessa on yksinkertasesti vaan aivan liian vähän tunteja. Tää ilta jatkuu tästä siis mitä ilmeisimmin äikän esseen ja muutaman muun koulujutun nautinnollisessa seurassa, plää.

Nyt sitten kaikki Mikkelin suunnilla kuljeskelevat kuulolle! Me siis viedään kahden kaverin kanssa huomenna noin kolmensadan ikeakassillisen verran rytkyjä Wilmaan & Wihtoriin, ja olis superhyperkivaa, että se vaatevuori kutistuisi edes vähän tässä kymmenen päivän aikana. Käykää toki kurkkaamassa, siellä on ihan kivojakin jutskuja myynnissä ;-) Pöytä on seinän vieressä, numeroltaan 12.


8 comments:

 1. ooh rakastan niiiin tätä sun blogia :---))

  ReplyDelete
  Replies
  1. oaaa, ihana kommentti, piristi tätä iltaa suuuuresti :-) ♥

   Delete
 2. En tiiä miks mut tykkään ihan sikana tosta ipad-kuvasta!:D

  ReplyDelete
 3. jotenki tosi ihania kuvia, vaikka onkin tollasia ihan "tavallisia" :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :) tällanen tavallisuus on varmaan ihan hyvä vastapaino joillekin otsa kurtussa suunnitelluille photoshootkuville :-D ei sillä että niitäkääm kovin usein ois mutjoooo:D

   Delete
 4. Ihana hauvveli!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :--) nätti poseeraus koska kinkkuu palkaks ;D

   Delete