12/06/2012

HAPPY INDEPENDENCE DAY

IMG_7007
IMG_6998
IMG_7026
IMG_7011
IMG_7004
IMG_6993
326372

Tässä vähän eilistä kuvien muodossa :-) Koulun itsenäisyyspäiväjuhlan jälkeen me hipsittiin illaks kaupunkiin vähän rilluttelemaan tyttöjen kanssa! Käytiin tsekkaa Salkkarileffa, hahahah, harvemmin tulee missään kauhuleffassa naurettua yhtä paljon... Suosittelen ehdottomasti, luvassa jännittäviä käänteitä ja sydäntä raastavaa tulkintaa! ;-D

Leffan jälkeen me istuttiin pitkät tovit Amarillossa jättimäisten ruoka-annostemme kanssa, mistä siirryttiin sitten baareilemaan. Oli kyllä taas niin huippukiva ilta!

Nyt mä aion jatkaa rauhallisen itsenäisyyspäivän viettoa kotosalla, juoda glögiä, syödä hyvin ja kurkata vähän varmaan niitä Linnan Juhliakin! Hyvää illanjatkoa vaan sinnekin puolen ruutua :-)

10 comments:

 1. aivan ihanat kengät <3

  ReplyDelete
 2. Anonymous6/12/12

  millä oot saanu kuvien välit noin pieniks? :-) voisitko linkata sen koodin tähän? ja kohan mihin se laitetaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Anonymous6/12/12

   minäki haluisin tietää tuon et mite nuo kuvien välit saa noi pieniks :OO

   Delete
  3. Pitää vaan muuttaa html-koodissa yhtä pikselilukua pienemmäks, en jaksa ettiä sitä tähän nyt mut ei se oo vaikee löytää! Se kohta on jotain tyyliin post body image ainakin mun koodissa.

   Delete
 3. mistä toi paljettipaita on!

  ReplyDelete
 4. Maricarmen Toledo8/12/12

  Moi tytöt, hyvää itsenäisyyspäivä!!!! Maisa sun kengat on niin ihana!!! <3, mitä kaikkille kuulu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi mc ihana!!!!! ♥ kiitos! meille kuuluu hyvää, mitä sulle? koulua on ihan liikaa, mut ei se mitään. onneks kohta on joulu! kaikki on nyt 18 ja ollaan juhlittu paljon ;) tai en mä tiiä paljon mut ihan sopivasti :D voivoivoi, mulla tuli kauhee ikävä kun laitoit tän kommentin ♥

   Delete