8/08/2012

haastauduin

Sain Jasminilta tässä joku aika sitten pienen haasteen, kiitos! Mä itseasiassa ajastin tän postauksen viimeviikolle, mutta eipä se nähtävästi onnistunut... Ei oo ensimmäinen kerta kun ajastus ei toimi :-D No mut tässä tää nyt on!


Säännöt menee näin: Jokaisen haastetun täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen, jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa. Valitse sitten 11 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait tämän.

Milloin viimeksi olet tuntenut olevasi täysin onnellinen? Päällisin puolin ajateltuna koko ajan.
Mitä on rakkaus? Välittämistä, luottamista, vahvoja tunteita ja sopivasti kaikkee vaaleenpunasta... Vaikee selittää, se pitää kokea.
Pelottavin kokemuksesi? En osaa sanoo yhtään :-D varmaan jotain mikä liittyy toisen puolesta pelkäämiseen.
Kysymys, mihin et ole ikinä saanut vastausta? Miks sopulien täytyy juosta mereen? Mulle on selitetty se miljoona kertaa ja tiedän et se on jotain tyyliin joukkotuho mut silti, minkä takia just sopulit ja miks ne juoksee mereen? Ei esimerkiks Lapissa edes ole merta... :-D kiitos kun sain avautua.
Asia, jonka haluaisit osata? Vaikka mitä... Esimerkiks tanssia kuin unelma.
Maa, johon haluaisit matkustaa? Mä haluisin matkustaa vaikka joka maahan! Jenkit ja Australia/Uusi-Seelanti ehkä näin kärjessä.
Ootko kova viilaamaan pilkkua? :-D Hahah no ehkä joskus, mut useimmiten pidän ne nipottamiset ja muut mölyt mahassa enkä sano kaikkee ääneen, onneks.
Miten päädyit blogimaailmaan ja ootko katunu, että tähän 'show:hun' oot lähteny mukaan? =) Ihan eka juttu oli se, et halusin päästä jakamaan mun kuvia johonkin. Siitä tää on sit lähteny kehittyy ja en kyl kadu yhtään et sotkin itteni tähän soppaan! ;-)
Viime todistuksen KA? Joku kasi ja ehkä vähän päälle.
YKSI hyvä asia ajasta, jolloin iphonesta ja läppäristä ei oltu kuultukkaan, jolloin leikittiin barbeilla ja oltiin hymy korvissa jos äiti suostui ostamaan kaupasta uuden lelun? Voi, näitä löytys kyllä... Ekana tulee mieleen varmaan se, ettei osattu murehtia ja stressata asioista samaan malliin kuin nyt. Suurimmat huolet oli luokkaa omg mun barbilta lähti pää irti tai yhyy en halua laittaa kurahousuja jalkaan :-D oi niitä aikoja.
Ootko enemmän äitin vai isän tyttö? Sopivasti molempien!

sori oon huono, en jaksa keksiä uusia kysymyksiä :-DD

No comments:

Post a Comment