8/17/2012

CRETE GERANI PART 2

IMG_4490
IMG_4423
IMG_4409
IMG_4578
IMG_4565
IMG_4509
IMG_4511
IMG_4261
IMG_4331
IMG_4395
IMG_4372
IMG_4406
IMG_4399
IMG_4402
IMG_4246
IMG_4197
IMG_4194
IMG_4188
IMG_4485
IMG_4454
IMG_4441
IMG_4426
IMG_4415

25 comments:

 1. Anonymous17/8/12

  missä hotellissa olitte? ja ois tosi kiva kuulla sun omia kokemuksia tosta paikasta ja missä kannattaa käydä yms. oon meinaan ite lähössä parin viikon päästä kreetalle ja nimenomaan geraniin vieläpä! :-) ja pakko vielä hehkuttaa että sulla on aivan upeita kuvia! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvän kohteen ootte valinnu ;) hotelli oli nimeltään Lito Beach ja tykkäsin siitä ja Geranista paikkana noin muutenkin tosi paljon! Siellä oli tosi rauhallista, mikä oli pelkästään hyvä juttu. Ruokakauppoja oli kuitenkin ihan vieressä ja Plataniakseen turistivilinän keskelle käveli n. 20min. Me vietettiin kaikki päivät oikeestaan hotellilla (jonka oma ravintola+henkilökunta oli aivan mahtavia!) ja rannalla. Illaks laittauduttiin ja käveltiin/mentiin bussilla Plataniakseen syömään ja pyörimään kaupoilla. Suosittelen aika rannan vieressä olevaa sellasta ravintolaa ku Ariadne! Tosi hyvää ruokaa ja palvelua. Iltasin myös kannattaa kiivetä katuja pitkin ylöspäin, mistä auringonlasku näyttää paljon hienommalta ;)
   Mä en niistä Plataniaksen rättikaupoista löytänyt oikeestaan mitään järin ihmeellistä paitsi jotain pientä kivaa halpaa :D Yhtenä iltana me otettiin bussi Haniaan, ja sieltä kyllä ois löytyny vaikka mitä! Zara, Bershka, Stradivarius ja Pull&Bear, kaikki rivissä yhdellä kadulla... (ne muuten on varmimmiten auki to-pe klo 16-21!) Hmm, mitähän vielä. Ei varmaankaan kannata lähteä päivisin mihinkään lähikauppaa pidemmälle, siellä on tai ainakin tuollon oli niin järjettömän kuuma et päivällä ei pystyny ku makaamaan rannalla ja käymään välillä uimassa. Mut sitähän mä lähin hakemaankin ;-)

   Mihin hotelliin te ootte menossa? :-)

   Delete
  2. ujo stoori :-DDD

   Delete
  3. Anonymous23/8/12

   apua ihanaa että vastasit näinki kattavasti! iso kiitos tästä on paljon hyötyä :-) ollaan menossa samaan hotelliin kun te ja se kuulostaa kyllä aivan ihanalta paikalta! pitää pistää toi ravintolan nimi mieleen ja käydä tsekkaamassa se ;-)

   Delete
 2. upeita kuvia! ja aivan ihana toi vespa :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! hihi jos mulla ois skopa niin se ois just tollanen ;)

   Delete
 3. Loistavia kuvia, oot saanu tosi hyvin ton tunnelman vangittua niihin :-)

  http://guabk.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. vauu kiitos paljon! :-)

   Delete
 4. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin kuuluukin :-) kiitos!

   Delete
 5. Oijooi upeita kuvia! (:

  ReplyDelete
 6. V A U! iski ihan matkakuume :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. kelläpä ei iskis :( nyt äkkiä reissuun!

   Delete
 7. Anonymous18/8/12

  miten saat noi kuvat tolleen pystysuunnassa samanlevysiksi ku noi jotka on vaakasuorassa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. flickrissä koodia kopioidessa kopioin sen kuvan suurimpana mahdollisena ja sit muutan kirjotuskentässä leveydeks sen mikä noissa vaakakuvissa on (640) ja korkeudeks sen minkä se vaatii (yleensä 960, jos kuvaa ei oo rajattu mitenkään, muuten tsekkaan sen esim. photofiltrellä laittamalla leveydeks 640 ja kattomalla mitä korkeudeks sillon tulee.)

   Delete
 8. iiihania kuvia! <3

  onko toi matkalla-kirja hyvä? (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! on hyvä, mukaansatempaiseva ;) lukemista hankaloittaa vaan se, et se on kirjotettu yhteen pötköön koko kirja, mut niinhän se oikeesti kirjotettiinkin, yhdeltä istumalta suurin piirtein :D

   Delete
 9. Anonymous18/8/12

  upeita kuvia! :-) millä nimellä oot muutes facebookis? :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti paljon! ihan omalla nimellä, mut en ainakaan vielä nää tarpeellseks kertoa sitä täällä :)

   Delete
 10. Anonymous19/8/12

  millasilla asetuksilla kuvailet? :) mielettömiä kuvia sulla täälä !!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. manuaalilla kuvaan ja säädän aina tilanteen mukaan! hihi kiitos paljon :--)

   Delete
 11. Anonymous21/8/12

  miltä toi kalajuttu tuntu, nipistelikö se ku noi kalat tuli sun jalkoja imemään? vai miltä se tuntu ja mitä se tekee jaloille ? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hyi se oli yks hirveimmistä kokemuksista ikinä!!! thank gaaad ne ei sentään ime jalkoja, vaan syö kuollutta ihoa pois. se kutitti aivan hemmetisti ja mua ylipäätään inhotti ajatella et jotkut pikkukalat syö mun jalkoja :-DDD ton tarkotus oli varmaankin tehdä jalat pehmeeks, ja niin se tekikin, mut vaan hetkeks. tiedä sitten miten kauan tuolla pitäis istua et tulis kunnon vauvanpeppujalat, 15 min oli mulle kuitenkin tarpeeks...

   Delete
  2. haha joku varmaan miettii, et miks mä varsin kutiamisherkkänä menin ees kokeilemaan... puhtaasta kokeilunhalusta vaan! :-D

   Delete