3/03/2012

sunday feeling everyday

IMG_3046
96485jie
IMG_3108
IMG_3087
IMG_3103
IMG_3070
IMG_3089
IMG_3127

Mä harvemmin onnistun oikeesti lomailemaan lomalla, mut nyt kyllä tuntuu siltä et oisin kerrankin päässy tavoitteeseen. Rentoja, pitkiä päiviä ilman mitään lukkoon lyötyjä suunnitelmia ja kivoja pieniä extempore-juttuja. Just näin! Kaiken ton alkuvuoden paikasta toiseen hiihtämisen ja hössöttämisen jälkeen tekemisen puute tuntui melkein juhlalliselta. Nyt mä voin myöntää, et on levännyt olo.

Tästä lomasta teki erityisen kivan se fakta, et kevät on taas askeleen lähempänä! Se fiilis, kun asfaltti on kuiva ja ulkona tarkenee ilman takkia, on jo lähes käsinkosketeltavissa... Oioi.

10 comments:

 1. niiin ihania kuvia!:-)

  ReplyDelete
 2. millä sä muokkailet kuvia? tosi ihanan näkösiä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. photofiltrellä ja photoscapella. niillä saa ihan kelpo tuloksia, vaikkei mitään ihmeellisiä ohjelmia olekaan :) kiitos!

   Delete
 3. ittelläni on usein kans käyny vähän sama, ettei lomalla sitten ehikkään lomailla vaan on kaikkee muuta, mut ihanaa että oot päässy nyt lomailun makuunki :D ja kivat noi dr. denimit ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hah, sitä tulee aina buukkailtua lomat ihan täyteen itse kullakin :-D mut tällanen löhöily kelpaa kyllä! joo, äiti toi tuliaisena rukalta :-)

   Delete
 4. Nice pictures, you looks very pretty!!

  ReplyDelete