1/17/2012

walk slow, look above, embrace life

IMG_1657
IMG_1710
Kappahl 8 €

IMG_1716
Gina Tricot 14,50 €

Siinä pari uutta lempparipaitaa! Käytiin tänään kokeilee protoversioita meijän mekoista ja kerettiin piipahtaa myös kaupoilla sekä noutamassa liput Sami Hedbergin stand up -show'hun, haha :-D Mutjoo oioi, näillä visioilla mun mekosta tulee ihan superihana! :-) Kohta alkaa olla valmista, can't wait... Onks siellä teissä muuten ketään, joka myös tanssii wanhoja niin ikään tasan kuukauden päästä?

Nyt mä jatkan telsun kattelulla ja käyn ettii jotain ruokaa. Heissan!

5 comments:

 1. täällä on toinenkin vanhojentanssija :----D toivottavast mekkos on valmiinakin toiveiden mukainen, ja kuvaa sit! ite tuunaan omaa netistä tilatusta ja alan toivoo, et oisin kans teettäny mittojen mukaan....

  ReplyDelete
 2. ouu mä tanssin kans wanhat ja ääks alkaa pikku hiljaa jo jännittää. :-D
  puku on ollu jo jonkin aikaa kaapissa odottamassa ! toivottavasti säkin saat pian sun puvun ja just sellasen kun haluat, heh. (-:

  ReplyDelete
 3. viivi: jee! eiköhän tuosta tuu ihan kelpo :) voin luvata et sinä päivänä tulee kyl otettuu muutama kuva :-D oou, eikö ollut sopiva? kyllä siitä hieno tulee kun tuunaat vähän omaa särmää siihen :-)

  laura: muakin! lähinnä semmoset jutut et pysyykö kengät jalassa tai pyörrynkö kesken tanssin :-DDD no sä oot ajoissa, hyvä! mun puku tulee hitaasti mut varmasti, joskus viim. viikkoo ennen saan sen luultavimmin :)

  ReplyDelete
 4. Mul on kans tollanen pitsipaita ja oot nätti tos ekas kuvas! :-)

  http://tilda-plan.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Tilda: toi paita on ihana!!! ja kiitos paljon :---)

  ReplyDelete