12/02/2011

vapaapäivä

IMG_0164

Tänään oli vapaata koulusta, jeeeeee! En tosin kylläkään saanu nauttia aamusta ja nukkua kymmeneen, vaan me lähettiin ysin paikkeilla tapaamaan niitä opiskelijoita, joiden on tarkotus ommella mulle ja Anniinalle wanhojenmekot. Otettiin mitat ja käytiin kaikkia käytännön juttuja läpi. Musta on aivan mahtavaa, et saatiin tilaisuus teetättää mekot ihan omien mittojen ja mieltymysten mukaan, ja se käy vielä näin helposti. Eipähän tuu vastaan toista samanlaista pukua sit helmikuussa!

Me pyörittiin vielä hetki tossa kaupungilla ja ostin kaikkee tarpeellista. Ton mekon, vai tunikako se on, mä ostin maanantaiks itsenäisyyspäiväjuhlaan ja muutenvaan näin pikkujoulukautta (ja wanhojenjatkoja...) ajatellen. Ja sit vähän hiusväriä, huomenna ois viimein tarkotus sanoa hyvästit tälle juurikasvulle!

Jooo, eipä tässä muuta. Hyvää viikonloppuu kaikille :-)

IMG_0118
H&M 24,95 € hahaha tulipa hieno kuva

IMG_0119
Carlings 6,95 €

IMG_0123
Anttila 10,95 €/kpl

IMG_0125
Sokos 8,95 €

2 comments:

  1. Anonymous3/12/11

    onksulla ollu aikasemmin tota meikkivoidetta tai ootko kerenny testaa? peittääkö hyvin? onko hintansa väärti ja mitä mieltä oot siitä :) ku oon miettiny ite samaaa ja en viittis ostaa ihan surkeeta

    ReplyDelete
  2. Ano: Ostin ekaa kertaa nyt ja tänään kokeilin. Ihan hyvin peittää, tosin ei mitään parhaista mitä mulla on ollu mut ihan kelpo meikkivoide :) ja hyvän hintanen!

    ReplyDelete