11/01/2011

stockholm

IMG_9256
IMG_9269
IMG_9271
Tää (puli)ukko veti oikeesti aivan huikeen hyvin! Oli pakko ottaa kuva ja heittää pari lanttiakin.

IMG_9290
6804070
IMG_9306
IMG_9310
IMG_9326
IMG_9293
IMG_9253

Siinä parit kuvat naapurimaan puolelta! Visiitti oli kaikinpuolin onnistunut, tuli pyörittyä ympäriinsä ja lompsakin laihtui ihan mukavasti... Kuvailen noita ostoksia joskus tässä kun kerkeen. Ja kun valoa riittää, pimee tulee jo niin hemmetin aikasin. Ei kivaa...

Mutta joo, kerron nyt (toivottavasti vähän tiivistetymmin kuin vironmatkasta :-D) että mitä me oikein puuhattiin tuolla. Torstaipäivä me vietettiin Helsingissä vahvistuksena Anniina ja sen äiti. Päätavoitteena oli löytää mulle ja Anniinalle wanhojenmekkokankaita. Ei ihan onnannut kummallakaan, mut muuta kivaa kyllä löytyi! Illaks mä ja äiti suunnattiin Helsinki-Vantaalle oottamaan konetta joka ylläripylläri oli myöhässä, mutta perille päästiin ihan mutkitta.

Me asuttiin tosi kivassa kämpässä yhden tutun luona vähän keskustan ulkopuolella, ja siitä oli näppärä lähteä metrolla vaikka minne. Perjantai pyhitettiin ruhtinaallisesti shoppailulle ja nyt onnasi; löydettiin ihan täydellinen kangas mun mekkoa varten ♥
Illalla me käytiin leffassa ja tapasravintolassa syömässä. Pitänee kehasta ruotsinmaikalle, et se leffa oli täysin ruotsinkielinen ja mä jopa ymmärsin jotain!

Lauantaina lähettiin käppäilemään Drottningholmin puistoihin koiran kanssa. Siellä oli niiiin nättiä! Ja puhtaasti koirille pyhitettyjä saaria. Koirapuistosaaria, heh. Kyllä siellä sen muutamankymmentä koiraa mennä viipottikin. Se ois ollu Millan taivas: kavereitä, lääniä, joki, sorsia jahdattavaks ja vielä kerran sitä lääniä. Huippu paikka.
Vielä samana päivänä me kerettiin piipahtamaan jättimäisellä outlet-alueella (mistä en löytänyt mitään) ja Bromma Blocksissa (mistä löytyi kengät)

Lento takasin lähti sunnuntai-aamuna ja niin alkoi reissu olla paketissa. Armoton väsymys tosin jäi tuliaisiks eikä mulla loman jäljiltä juurikaan ollut kauheen levännyt olo, mut tapahtumarikas kyllä!

P.S. Hahahaa, mulle on näköjään mission impossible kirjottaa tiivistetty matkakertomus... Sorgens!

8 comments:

 1. Tää oli just hyvän pitunen postaus!(:

  ReplyDelete
 2. ooona: Nooo hyvä :--)

  ReplyDelete
 3. kivat kuvat , ai ku mäki haluisin nyt tukholmaa tai vaan jonnekkin ulkomaille ! :D

  ReplyDelete
 4. emilia: Ainahan sitä! :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous2/11/11

  kivoja kuvia, mäkin haluaisin tukholmaan! (:
  ja oli ihan sopivan pitunen postaus :D mut ootan innolla et esittelet ne ostokset... (:

  ReplyDelete
 6. Ano: Hahaa, no hyvä! Noista välittyy siis oikea fiilis ;-) Mä ootan kans innolla että millon satun olemaan kotona ilman että ulkona on jo pilkkopimeetä ja saan ne kuvattua :-D

  ReplyDelete
 7. Nice blog.
  Visit me: http://colorfulshoelace.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. Colorful Shoelace: Thanks! I'll check it :)

  ReplyDelete