11/07/2011

open your mouth

34567

Ja meno senkun villiintyy... Lukijamäärä bloggerin puolelta ylitti viikonlopun aikana neljänsadan. Saanko kysyä että mitä tämä on? Ihan hullua! Mua kammottaa ja innostaa samaan aikaan sekä kiinnostaa myös kovasti, että mistä teitä oikein tulee. Siispä mä päätinkin laatia pari kivaa kysymystä ja ois tositositosi huippua jos mahollisimman moni siellä ruudun toisella puolen viitsis antaa oman vastauksensa! :-)

Mistä löysit tänne?
Mikä sai sut kiinnostumaan ja jäämään lukijaksi?
Mistä tykkäät/et tykkää mun blogissa?

Kiitos, olette ihania ♥

49 comments:

 1. Kuulin kaverilta että sulla on blogi ja kumminkin kun samalta paikkakunnalta ollaan niin tulin vilkasemaan ja ehdottomasti tää on yks lempiblogeista! :) Nää kuvat täällä ja sun kirjotustyyli on mielenkiintonen ja teet paljon reissuja mikä saa mut kiinnostumaan vielä enemmän. Tossa noi kaikki kysymykset vastauksineen varmaan onkin :)!

  ReplyDelete
 2. Löysin jonkun muun blogin top 10 linkitetyistä.
  Ihania kuvia ja muutenkin tykkään kirjotustyylistä, nous heti top 5 joukkoon.
  Kuvat on tosi kivoja jaaaaa no tykkään kyl superisti kaikesta kiva selkee ulkoasu ja silleein, nyt ei tuu mieleen ollenkaan mistä en täällä tykkäis!

  ReplyDelete
 3. Anonymous7/11/11

  bongasin jonkun blogin (oisko ollu katrin azure moment?) top listalta ja jäin seurailee koska sulla on ihanan selkeä blogi, hyvälaatuset isot kuvat ja helppolukuinen teksti + oot ristiinasta :D

  t. mäntyharjulainen :DD

  ReplyDelete
 4. Löysin sinut kans jonkun blogin top listasta, en muista kenen ja jäin lukijaksi kun kuvat on tosi kivoja ja teksti selkeää ja mukavaa lukea :-)

  ReplyDelete
 5. Löysin tän jonkun muun blogin kautta, tää oli linkitetty ja sitä kautta eksyin tänne. Ekaks huomasin nää sun älyttömän kivat & hyvälaatuset kuvat ja sun tekstis on sellassia kivoja joita jaksaa lukea! Eli noitten takia varmaa jäin lukee:) & huonoja puolii en nyt tähän keksiny mitää (:

  ReplyDelete
 6. -En kyllä yhtään muista mitä kautta tänne kiemurtelin!
  -Selkee, kiva ulkoasu, IHANAT kuvat ja kaunis bloggaaja :-)
  -Tykkääntykkääntykkään kuvista, sun pukeutumistyylistä ja oikeestaan koko blogista, en löydä tästä huonoo juttua joten liityin siks lukijakski :-D

  ReplyDelete
 7. Löysin ja tän kans jonkun muun blogin kautta ja tykästyin selkeään ulkoasuun ja tosi kivoihin kuviin. Tekstit ei ollu liian pitkiä, joten niitä jaksoi lukea ! Siinähän niitä hyviä puolia tuli, viel ei oo huonoi tullu mielee :-) ehkä välil aika paljon koirien kuvia.... :--D noei, ne on söps. Jatka samaa mallii !

  ReplyDelete
 8. löysin jonkun muun blogin jostain sen lemppariblogeista ja jäin lukijaks siks kun sulla on ihana tyyli, kuvat on tosi hienoi, tykkään ulkoasusta ja oot hirmu nättiki! :)

  ReplyDelete
 9. Anonymous7/11/11

  jonkun top blogit listalta ja tää vaikutti niin kivalta ja kuvat oli hyvälaatusia ja hienoja, kiva ulkoasu ja sulla on ihania vaatteita ja oot nätti, huonoja puolia ei oo !

  ReplyDelete
 10. en muista mistä löysin, mutta tuli heti yheks lemppariblogeista ja koska nää ihanat selkeet kauniit kuvat, sä ja sun hauskat -ei liian pitkät- tekstit on jotenki tosi söpöjä :Dd Ja bloggaat aika usein jaja entiiä, kolahti vaan :)))

  ReplyDelete
 11. Anonymous7/11/11

  mä taisin löytää sun blogis semmosesta kun joku muu on linkannut sun blogsi top 10:ssä? :D ja mä tykkään ku sulla on niin selkeitä&hyvälaatuisia kuvia ja kaikkia kivoja vaaateostoksia yms (:
  mä oon lukenu sun blogias vasta noin 2 vk niin en keksi mitään negatiivistä :D

  ReplyDelete
 12. En oikeestaan muista mistä löysin blogis, luultavasti jonkun toisen blogin kautta klikkailin itteni tänne. Tykkään hirveesti kaikista sun kuvistas ja teksteistä, kirjotat just sopivan pitkästi ja sopivan useesti. Lisäks rakastan sun vaatteita ja niitä on ihana katella täällä!
  En osaa sen paremmin perustella.

  ReplyDelete
 13. hmm joku oli linkittäny sun blogin johonkin sellaseen "linkkaa sun blogin" juttuun ja sieltä taisin eksyä. :-)

  kiinnitin heti huomiota selkeeseen ulkoasuun, kivoihin kuviin ja tekstin selkeyteenkin. :-) ja ne sitten sai mut jäämään lukijaks ! kaikinpuolin kiva blogi sulla kyllä. (-:

  ReplyDelete
 14. joku bloggari jota en ollu ees seurannu oli tehny postauksen lempiblogeist nii sieltähän sun blogi sit löyty :) tosi kiva blogi sul!

  ReplyDelete
 15. Mä en edes oikeestaan muista miten löysin tän..siitä on niin pitkä aika :-D tykkään sun kuvista ja kirjotat selkeesti ja tää ulkoasu on kiva ja jne :):)

  ReplyDelete
 16. en enää ees muista mistä löysin sun blogin mut oon ilonen et löysin! :) tai en tiie, mut heti ku vaa näin tän ulkoasun ja kivat kuvat nii tykkäsin iha sikan :-) et se oli se hyvä ensivaikutelma ja fiilis mikä sun blogis oli en tiie :D mut tykkään just blogeist mis on selkeit kuvii ja sellane mukava ja rento tyyppi ja tää on kyl sellane kiva :) ja en osaa sanoo mist en tykkäis, mut tykkään sun kuvista ja kuvaustyylistä ja näide kuvien valosuudesta ja sun tyylistä yleensäkin :-)

  ReplyDelete
 17. löysin bloglovinin kautta ja onneks löysin ! :) hyvät isot kuvat, oot hyvä kuvaamaan =) sun tyylistä ja tavasta blogata pidän :D

  ReplyDelete
 18. Anonymous7/11/11

  kaverini linkitti blogin , kun halus näyttää jotain (-:
  innostuin lukemaan blogia mahtavien kuvien, ihanan ulkoasun ja kiinnostavien tekstien takia!
  tykkään blogin yksinkertaisuudesta ja selvyydestä.
  (---:

  ReplyDelete
 19. Anonymous7/11/11

  Löysin sun blogin sunshine in my soul-blogin top 10 listalta. Kiva blogi sulla ja hienoja kuvia. Tykkään ku sulla on myös hienoja eläinkuvia mukana virkistämässä.

  ReplyDelete
 20. juteltii kavereitten kans blogeist ja ne kerto täst blogista! lukijaks klikkasin itteni kivan ulkoasun, kivojen kuvien ja kivan tekstin takii! perfekto pakkaus (: sun blogis ei oo miinuksii !

  - http://cupcakesanddiamonds-eveliina.blogspot.com/

  ReplyDelete
 21. en enää muista miten löysin sun blogin, varmaan kun selailin blogeja tai jostain top 10-blogit listalta. ja lukijaks jäin koska sun kuvat oli tosi ihania ja postaukset muutenkin sellasia mistä tykkään! (:

  ReplyDelete
 22. hmm, löysin tänne muistaakseni bloglovinin kautta kun katoin mitä muita blogeja omat seuraajat seuraa. :) mielenkiintoset kuvat ja kiva teksti sai jäämään lukijaksi. en keksi oikeen mitää mistä en tykkäisi sun blogissa, kaikin puolin tää on erittäin hyvä ellei täydellinen! :D

  ReplyDelete
 23. Anonymous7/11/11

  MAISAAA heivitsi sullaha on viel blogi ja iha törkeesti lukijoitaa !en tienny ees et kirjotat vielä tätä ja sit vaa jostai bongasin tän sun blogin ! katoin et mitähittoo tuoha on maisa ku se oli jossai blogissa linkattuna:--D oli aika hämmentävä fiilis mut siis hyvällllä tavalla !:D lukasin heti nopee läpi tän ja pisti tuo uintijuttu silmää:--D heho ei niitä kuntopiirei ja tonnikelauksii sillo osannu arvostaa mut ny harmittaa välillä ku lopetti! mut hei tuu meijä kaa joku päivä uimaa ku ollaa ainaki mietitty lindan kaa et mentäs käymää uimas ni jos haluut ni voittulla jos vaa ajat käyy:---) meinasin eile fbssäki sanoo sulle mut sit se unohtu! :-D hehe! mut ei mul muuta halusin vaa tulla kertoo:--) t.uintibuddy hanna:-))

  ReplyDelete
 24. Etin Bloglovinista uusia blogeja, sun osu silmään. Luin parit postaukset ja sun hienot kuvat ja tyyli sai mut kiinnostuun. Oot vielä vähän niin kun koeajalla, koska oot vielä niin pikkunen että ollaan ihan eri elämäntilanteissa eli en vielä tiedä että jaksanko innostua sun blogista, mutta aika näyttää ;) Joka tapauksessa, olet ihana niin on tämä blogikin.

  ReplyDelete
 25. Löysin tänne jotenki ihan sattumalta!
  Olin törmänny joskus aikasemminki sun blogiin,mutta jättäny tän sitte vähemmälle huoiolle. Sitten löysin sut uudelleen ja jäin seurailee!

  ReplyDelete
 26. Jonkun muun blogin kautta, oisko ollu azure moment, tänne eksyin ja kuvat vakuutti heti. :-) Sen jälkeen myös tekstit uppos kanssa ja oli pakko jäädä seurailee! Toki vaikutit myös tosi mukavalta tyypiltä. 8) En osaa kyllä sanoa mitään huonoa tähän!

  ReplyDelete
 27. selailin tylsyyksissäni blogilistan lifestyle blogeja, tää osu silmään ja mä päätin tulla silmäilemään millasesta blogista on kyse. Ensin mä vaan seurailin sua tuolta kirjanmerkkien puolelta, mut mä ajattelin, että kyllä tää ihan lukemisen arvonen blogi on. (: Mut sai eniten kiinnostumaan sun kuvat joista huokuu se tunnelma ja fiilis ja teksti oli tosi kivaa luettavaa, on kyllä edelleen! Mä myös edelleen tykkään noista kuvista, tekstistä ja sit sä vielä ite oot nii kaunis tyttö ja sulta saa välillä kivaa inspistäki nii miksipä ei lukis ja tykkäis? (: Mut mitää ei-tykättävää mä en oo hoksannu!

  nimim. moi mä päätin kirjottaa sulle romaanin

  ReplyDelete
 28. KAIKKI: VOI KIITOS te kaikki ihanat, ihan mahtavaa lukea näitä! Hymyilen täällä vaan ku hullu, hahaa :-D

  HANNA: HAHAA itseasiassa tää on eri blogi ku se vanha, mut ihan sama :D voivoi. Tottapuhuen mulla on ihan hirmunen ikävä uintia! (tappoharkkoja ei kyl niinkään mutjoo) Ja mä oon koko syksyn uhonnu lähtee iskän mukaan rantikseen ku se käy siellä monta kertaa viikossa, mutta... Hemmetti kun ei ole aikaa :D Meijän pitäis ottaa joskus ihan oikeesti joku nostalginen vanhojen aikojen fiilistely sessio naisvuorella... ikävä!!!

  ReplyDelete
 29. Anonymous7/11/11

  Mistä löysit tänne?
  - Tais olla Sannin, Mariian ja Emmin blogissa linkki, ku ne teki sellasen top 10 blogi listauksen :)

  Mikä sai sut kiinnostumaan ja jäämään lukijaksi?
  - Oot saman ikänen ku mä ja tosi nätti! :D ja sit tykkään sun kirjotustyylistä ja vaatetyylistä ja kaikesta!!

  Mistä tykkäät/et tykkää mun blogissa?
  -no tykkään kaikesta mitä tossa edellisessäki jo sanoin :D. mistäs en tykkää? hmm. no voisit kirjottaa useemmin ja sit laittaa jotai asupostauksia useemmin jajaja nii :)

  ReplyDelete
 30. Anonymous7/11/11

  löysin tänne ku aika monissa blogeissa sun blogi oli laitettu yheks parhaista blogeista mitä ne lukee, ja sitt ku nii moni suositteli ni oli mun pakko tulla kattoo! :P
  no kiva määrä kuvia ja kiinostavaa tekstiä!siks mä jäin :)
  no ku sull on paljon kuvii ja jaja joo kiinostava elämä xD

  ReplyDelete
 31. jossain blogissa oli johonki top-listaan tää blogi laitettu nii tulin kattoo. Aluks katoin vaan kuvat ja vaikutti tosi kivalta blogilta(: Blogissas on hyvää oikeestaan kaikki, teksti ja kuvat ja sitte vielä vaikutat sellaselta mukavalta ihmiseltä(:

  ReplyDelete
 32. Löysin jonkun toisen blogista linkin ja tulin vilkaisemaan. Tykkäsin ulkoasusta, kuvista ja postauksista ja jäin lukemaan.

  ReplyDelete
 33. Taisin löytää tänne jonkun lemppariblogit-postauksesta aika vasta :) Sulla on aina tosi ihanat kuvat ja kivat tekstit. Vaikutat myös tosi mukavalta ja sellai symppikseltä! Blogis on oikeestaan ihan täydellinen! :-D

  ReplyDelete
 34. Anonymous8/11/11

  Mistä löysit tänne? - Jonku bloggerin käyttäjän kautta! (--:
  Mikä sai sut kiinnostumaan ja jäämään lukijaksi? - Tää oli tällane kiva selkee ja just sen tyyline mist mie tykkään. Kiitti kivasta blogista!
  Mistä tykkäät/et tykkää mun blogissa? -Kokonaisuus joka siis sisältää miulle tekstin, kuvat ja nii siinähän se :-D

  ReplyDelete
 35. Anonymous8/11/11

  ensin happy girls are the prettiest blogin pitäjä teki postauksen http://tresbeau-wera.blogspot.com/ blogista, ja SIELLÄ taas oli top10 lemppariblogit joissa sun blogi oli :) jäin lukijaksi ku oli kivoja kuvia, ja vaikka onki massablogi niin silti tykkään, massablogit iskee muhun :D en vielä tiedä mistä en tykkää sun blogissa ku vasta kaks päivää oon tätä seurannu!

  ReplyDelete
 36. ida oli esitelly blogissaan (happy girls are the prettiest) yhtä blogia ja siellä oli top10 postaus ja tää blogi oli siellä :)

  ReplyDelete
 37. En muista yhtää mistä tänne eksyin:D Mut kaikki kuvat on tosi persoonallisiii ja tekstii on kiva lukee!:)

  ReplyDelete
 38. Jossu8/11/11

  Löysin sattumalta kun seikkailin netissä. Kuvat on ihania ja jotenkin erilainen blogi. Tykkään kuvista, en ole ennen törmännyt vastaavaan. :)

  ReplyDelete
 39. Ite löysin tänne, kun selailin kavereitteni blogeja, ja joku seurasi blogiasi ja blogisi nimi kuulosti jo niin lupaavalta, että oli pakko avata!:) Tykästyin heti blogin ulkonäköön, millaisia kuvia otat ja kirjoitustyylisi teki vaikutuksen:)
  Ei tästä mitään miinuksia löydä(:
  Siinäpä ne asiat taisikin olla:)

  ReplyDelete
 40. Ois haaaaaste täällä näin:

  http://onmyway-ilona.blogspot.com/

  Ja vastaan samalla noihin kysymyksiin.
  Eksyin tänne kai azzure momentin blogisuosittelusta ja kiinnostuin noista upeista kuvista. Ja no tykkään just noista kuvista ja kuvista ja kuvista..ja kyllä muustakin! Sun tyylistä ja oot nätti ja kirjotat kivasti :)

  ReplyDelete
 41. Ilona: Kiitti haasteesta! Mä oon itseasiassa jo tehnyt yhen haasteen tässä joku aika sitten, joten jätän tän nyt tekemättä :D mut kiitoskiitos kuitenkin! :--)

  ReplyDelete
 42. Anonymous11/11/11

  ootko jotain sukua pretty visions ellille kun oot ihan saman näkösiä :-D

  ReplyDelete
 43. Ano: En ole :D hahahaha:D

  ReplyDelete
 44. Anonymous13/11/11

  mulle tulee oikeesti sun ulkonäöstä niin mieleen elli :-) voi että oisin niin ilonen jos olisin sun näkönen!

  ReplyDelete
 45. Ano: Mä en kyllä löydä itestäni yhtään niin kauniita piirteitä ku Ellistä.... :-D Hämmentävää mut imartelevaa, kiitos! :)

  ReplyDelete
 46. Löysin tän yhen toisen blogin kirjoittajan blogilistast ja jäin heti lukemaan tätä ku on nii kivoi ja hyvälaatusia kuvia ja oot nii nätti+ ihania vaatteita sulla !(:

  ReplyDelete
 47. Anonymous11/6/13

  Hello would you mind sharing which blog platform you're using? I'm going to start my own blog soon but I'm having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for something completely
  unique. P.S My apologies
  for getting off-topic but I had to ask!

  Feel free to visit my homepage Jackpot 6000

  ReplyDelete
 48. Anonymous12/6/13

  What's Happening i am new to this, I stumbled upon this I've dіscoveгed It abѕolutelу useful and іt hаs hеlpеd mе οut loadѕ.
  I am hoping to give a contribution & help dіfferent сuѕtοmers like іts helped me.
  Good job.

  Mу pаge ... rhinoplasty

  ReplyDelete
 49. Anonymous14/6/13

  I don't know if it's just me or if everyone else encountering problems with your blog.
  It appears like some of the written text in your posts are running off the screen.

  Can somebody else please comment and let me know if this
  is happening to them as well? This could be
  a issue with my browser because I've had this happen before. Cheers

  my webpage :: nummerupplysningen.se

  ReplyDelete