11/20/2011

be careful on what you say, a girl remembers everything

IMG_9729
IMG_9736
IMG_9720
IMG_9673

Jäätävää. Ulkona. Kävin Millan ja kameran kans pikapikakäppäilyllä tossa kulmilla ja varpaat oli kohmeessa jo suunnilleen kun astuin ovesta ulos. Pitää kai viimein kaivaa villasukat ja talvikengät päivittäiseen käyttöön. No, musta tollanen kiva pirteä pakkanen on ihan kiva! Tulis nyt vaan sitä lunta niin ei olis näin synkkää.

Viikonloppu hujahti taas aika vikkelään. Perjantaina mä näin Lindaa ja Emmiä piiiitkästä aikaa, ikävä oli valtava! Käytiin tsekkaamassa Aamunkoi ja sen jälkeen meidän oli tarkotus tehdä pitsaa ja katella vähän lisää leffoja, mut ainakin mun kohalla nukkumatti vei kuusnolla ja simahin sohvalle ennätysajassa. Se siitä railakkaasta illasta :-D Noei, oli ihan mahtavaa saada vaan tsillailla ja jutella syvällisiä.

Lauantaina mä sain viimein mun myöhäsen synttäri- tai aikasen joululahjan, wiii! Pyhitän tälle silmäterälle kohta ihan oman postauksen.

10 comments:

 1. ohoooo nerokas otsikko, onko tuo jostakin biisitsä?:) meinaan niin totta:D jännää muuten että asut nii lähellä, oon iha naapuripaikkakunnalt :o

  ReplyDelete
 2. petra: Eeeeikun we♥it:issä selasin quoteja ja toi hyppäs silmille :-D en tiiä tuleeks se jostain biisistä vai kuka lie keksinyt. Hei siistiä, mistäs päin sä sit oot? :)

  ReplyDelete
 3. tuitui tota koiraa:-)

  ReplyDelete
 4. Emilia: :-----)

  Lauren: Thanks!

  ReplyDelete
 5. Anonymous21/11/11

  miks oot joka postauksessa huulet törröllää=(

  ReplyDelete
 6. Ano: Lol niin oonki :-D anteeksi, pitää parantaa tapoja.

  ReplyDelete
 7. tykkään sun blogin kuvista ihan äly paljon:) tosi kivoja!

  http://nnanas.blogspot.com/ :)

  ReplyDelete
 8. Mäntyharjusta :D:D eiks se kuitenki oo aika lähel??:o

  ReplyDelete
 9. nnana: no mahtia kuulla! :)

  petra: siellä kivenheiton päässähän se :D

  ReplyDelete