10/01/2011

hello october

IMG_7919
Mä löysin takin, vihdoin! H&M 49,90 €

IMG_7899
IMG_7888
IMG_7926
...ja neuleen Vero Moda 19,90 €.

IMG_7923
IMG_7925
KICKSistä vähän tehohoitoa hiuksille, luomivärisivellin, meikinpohjustusvoidetta ja huulirasvaa.

Siinä eilisiä ostoksia ja Pietin ottamia kuvatuksia aamulta. Tosiaan, miten ihminen voi olla näin onnesta soikeena kun sillä on uus takki... Neuleesta puhumattakaan. Eipä enää palele hiimailla tuolla kylmyydessä ♥

Mulla ei kulje kirjottaminen tällä hetkellä oikeen mitenkään, kuten joku varmaan saattaa huomata, mut höpötän silti vähän oleellisia juttuja tähän. Eli siis, me varattiin tällä viikolla äitin kans lennot Tukholmaan syyslomalle! Luvassa on ainakin wanhojenmekkokankaiden metsästystä. Ja koska yks reissu syksyssä ei riitä, on stokista ennen vuorossa vielä Vironmatka luokan kanssa. Huisii! Toi Viro ainakin tulee olemaan sen verran huisii et moi.

Nyt lopetan tän pulinan ja siirryn kattoo jotain leffaa. Hyvät illanjatkot vaan!

8 comments:

 1. Anonymous2/10/11

  ihana toi takki :) kiva blogi, jään lukijaks !

  ReplyDelete
 2. laura: Niin on!! Jee, mahtavaa :-) Kiitos!

  ReplyDelete
 3. Anonymous2/10/11

  Toi on kyllä Onlyn neule.....

  ReplyDelete
 4. Ano: Kyllä, mut mä ostin sen Vero Modasta :-D no miten vaan, samassa syssyssä siellä kaikki vaatteet on joka tapauksessa.

  ReplyDelete
 5. Anonymous7/10/11

  onko toi meikinpohjustusvoide hyvää ja huomaako sitä eroo kunnolla? :D

  ReplyDelete
 6. Ano: On ihan älyttömän hyvää! Se on sellasta vaahtomaista ja kyl mulla ainakin pysyy iho mattapintasena koko päivän :) suosittelen!

  ReplyDelete
 7. aiotko käyttää tota takkia koko talven? onko se topattu? katoin tota samaa takkia h&m nettikaupassa mutten tiedä olisko se hyvä talvitakki niin ajattelin kysyä. ^__^

  ReplyDelete
 8. maria: On toi jotenkuten topattu ja kyl sillä vielä syksyn viimoissa tarkenee. Talvesta ja kolmenkympin pakkasista en sit tiiä :-D Villapaitakerrasto alle nii ehkä sitten... Ite tuskin hiihtelen toi päällä koko talven :) Mut syksyks suosittelen, toi on ihana takki!

  ReplyDelete